Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

100W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 8000 lm

Megtakarítás 62%
29900 Ft
Listaár: 79300 Ft
FL5218
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

Ha jelenleg hagyományos reflektorokat használ akkor már tisztában van azzal, hogy rengeteget fogyasztanak. Főként ha nagy számban, hosszú ideig üzemelteti őket. Azonban létezik vonzó alternatíva a LED világítással, ami ugyanolyan fényerősséget biztosít az említett energiafogyasztás töredékének felhasználásával.

100W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 8000 lm

Ezek a reflektorok vízállóak is így biztonságosan működtethetőek nyirkos, nedves és párás helyeken. Tökéletes választások kültéri alkalmazásra anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy a víz veszélyeztetheti a berendezés működését esetleg kárt okozna benne. Viszont mindenképp meg kell említenünk, hogy az egységek nem használhatóak víz alatt.

Reflektoraink rendkívül megbízhatóak, élettartamuk akár 50.000 óra is lehet aminek köszönhetően sok-sok éven keresztül nem lesz szükség cserére.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

Tulajdonságok

Foglalat:
Led Reflektor
Névleges teljesítmény:
100W
Fényerő megfelelőség:
8000 lm
Hasznosítható lumen:
8000 lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
1000W
Tápfeszültség:
100-240V AC
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
360x284x90 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
FL5218

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

100W - High Power LED Reflektor - IP65 Vízálló - 8000 lm (100W_-_High_Power_LED_Reflektor_-_IP65_Vízálló_-_8000_lm.pdf, 2,089 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!