Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

10W | LED izzó | Alumínium | 800 Lumen

Megtakarítás 33%
3250 Ft
Listaár: 4870 Ft
SP1352
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

A régi halogén izzók ideje már lejárt. Helyükre kerültek a LED-es izzók, melyek jóval energiatakarékosabbak és környezetkímélőbbek, mégis ugyanolyan erősségű fénykibocsátásra képesek, mint halogén elődjeik. Előnyeik közé sorolható még a hihetetlenül hosszú élettartam (átlagosan 25 000 óra). Használatukkal Ön jelentős megtakarításokat érhet el, illetve megszabadulhat a bosszantó és kényelmetlen izzócseréktől.

10W | LED izzó | Alumínium | 800 Lumen

Ez az E27-es fejelésű LED es izzó mindössze mindössze 10 watt energiafelhasználással 800 lumen fényt termel, amely egyenértékű egy 80 wattos izzó fényerejével.

Az E27-es LED-es izzók használata rendkívül egyszerű, mivel foglalatuk és méretük megegyezik az E27-es halogén izzókéval. Termékeink kiválóan alkalmasak irodai használatra, bemutatótermekben vagy akár az otthonában is!

Tulajdonságok

Foglalat:
E27
Névleges teljesítmény:
10W
Fényerő megfelelőség:
800Lm
Hasznosítható lumen:
800Lm
Sugárzási szög:
180
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
80W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
65mm x 120mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
E271352

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

10W - LED izzó - Alumínium - 800 Lumen (10W_-_LED_izzó_-_Alumínium_-_800_Lumen.pdf, 5,591 Kb) [Download]

A folyamatosan igénybevett szemeimnek nem mindegy, hogy milyen lámpánál dolgozom, úgyhogy merészkedtem kipróbálni a ledlob termékét, és nem panaszkodom, nagyon jó!
Kiváló fényforrás!
Barátnőmnél csodálkoztam rá a kiváló fényre, ezért vásároltam én is a ledlobtól ilyen ledes égőt. Teljesen meg vagyok elégedve!
Barátaim biztatására mertem kipróbálni a ledlob termékeit, s nem csalódtam!
Pontosan azt a minőséget nyújtja fényerő és színek tekintetében amit vártam.
Vettünk a szüleimnek is, nekik sajnos már picit megterhelő volt felmászni a létrára amikor izzót kellett cserélni és mi nem voltunk épp kéznél. Ezzel az égővel viszont azóta semmi gondunk nem volt.
Régi energiatakarékos izzó helyett vásároltuk ami sajnos 2 hét után tönkrement. Mióta ezt becsavartam semmi gond nem volt vele.
Az egész műhelyben folyamatosan cseréljük ledes izzókra a régieket, kiszámoltuk, hogy energiafogyasztás szempontjából így sokkal jobban járunk.
Könnyedén tudja azt a fényerőt produkálni mint a régi 75-ös izzóink. Nagyon elégedett vagyok.
Az alacsony fogyasztas nagyon fontos szamomra. Szep feher szine van.
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!