Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

12W | COB | Kiemelőkeretes LED Mennyezeti Lámpa | 990 Lm | IP20

Megtakarítás 31%
4950 Ft
Listaár: 7128 Ft

Univerzális és gazdaságos megoldás minden típusú helyiség megvilágítására: otthon, iroda, középület, szálloda, étterem, benzinkút. Alacsony energiafogyasztás. A LED termékek fogyasztása kb. 10-szer kevesebb, mint a hagyományos izzóké, élettartamuk hosszú, környezetbarát.

CB2264
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

12 Watt teljesítményű kiemelőkeretes LED mennyezeti lámpatest. Forgatható fejjel. Házának anyaga: aluminium. Élettartama elérheti akár a 30.000 órát is. IP20-as védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben, ezért használata beltéren javasolt. Sugárzási szöge: 45°.

12W | COB | Kiemelőkeretes LED Mennyezeti Lámpa | 990 Lm | IP20

Amellett, hogy ezek a LED mennyezeti lámpák különösen modern és elegáns megjelenést biztosítanak bármely helység számára, rendkívül környezetbarátak és energiatakarékosak is egyben. Nincs károsanyag kibocsájtásuk mint például a szén-dioxid, illetve fényük előállításához nem termelnek hőt. A LED-ek használatával akár 90%-al kevesebb energiát használhatunk fel mint a hagyományos fényforrások használatával, ez igen jelentős változást jelenthet ugyanis a legtöbb háztartásban az energiafogyasztás átlagosan mintegy 25%-át a világítás jelenti.

Ez a termék elérhető hideg fehér (6000-6500 Kelvin) és meleg fehér (2700-3200 Kelvin) fényben is.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítnunk.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
12W
Fényerő megfelelőség:
990 lm
Hasznosítható lumen:
990 lm
Sugárzási szög:
45°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
35 000 Óra
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
100W
Tápfeszültség:
220V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3200K | 6000-6500K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
118x118x50 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
CB2264

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

12W - COB - Kiemelőkeretes LED Mennyezeti Lámpa - 990 Lm - IP20 (12W_-_COB_-_Kiemelőkeretes_LED_Mennyezeti_Lámpa_-_990_Lm_-_IP20.pdf, 1,307 Kb) [Download]

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!