Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

14.4W | RGB & Hideg fehér LED Szalag | 5050 | 60 SMD/Méter | 50 lm/W | 12V | IP20

Megtakarítás 59%
830 Ft
Listaár: 2045 Ft
14,4 Watt teljesítményű RGB & Hideg fehér LED szalag.
ST4313
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

14,4 Watt teljesítményű RGB LED szalag. A szalag nevében az RGB a három színt R (red-piros) G (green-zöld) B (blue-kék) jelöli. Az RGB LED szalag  szabályzáshoz RGB LED vezérlő szükséges, ami a LED Fényerőszabályzók és Vezérlők alkategóriában megtalálható. Minden LED szalag 12 voltos egyenáramról üzemel, ezért  használatukhoz szükségünk lesz egy tápegységre vagy egy adapterre ami szintén megtalálható az oldalunkon a LED Tápegységek alkategóriában.

14.4W | RGB & Hideg fehér LED Szalag | 5050 | 60 SMD/Méter | 50 lm/W | 12V | IP20

Ezek a LED szalagok, 3 LED-enként a jelölt helyeken méretre vághatók, a darabok végére, a jelölt helyekre toldó,bekötő sarukat rögzíthetünk, vagy vezetéket forraszthatunk. Ha egy tekercsnél hosszabb LED szalagban gondolkozunk, lehetőségünk van arra , hogy az 5 méter végére forrasztjuk rá a következő 5 métert és így tovább.

Az árak 1 méter LED szalagra vonatkoznak. A szalagok csak 5 méteres kiszerelésben vásárolhatóak meg.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED Szalag
Névleges teljesítmény:
14.4W
Fényerő megfelelőség:
50 lm/W
Hasznosítható lumen:
50 lm/W
Sugárzási szög:
120°
Szabályozható:
Igen
Élettartam:
35000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
70W /m
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
RGB
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
5000 mm x 12 mm x 2 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
ST4313

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

14.4W - RGB & Hideg fehér LED Szalag - 5050 - 60 SMD per Méter - 50 lm per W (14.4W_-_RGB_&_Hideg_fehér_LED_Szalag_-_5050_-_60_SMD_per_Méter_-_50_lm_per_W.pdf, 1,275 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!