Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

20W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 1600 LM

Megtakarítás 79%
3980 Ft
Listaár: 18600 Ft
FL5213.2
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez egy nagyon jó minőségű LED reflektor ami egyben vízálló is, ezért alkalmas kültéri használatra, például a kertbe, kirakatokhoz és akár olyan helyeken is ahol vizet fröcskölhetnek az egységre, legyen szó fürdőről, jacuzziról vagy fürdőszobáról. Mindenhol fantasztikusan mutat az erős és magas minőségű fénytermelésének köszönhetően.

Ez az egység 1600 lumen fényt termel így akár a legsötétebb térségek kivilágítására is alkalmas. Egy ilyen fényerősséghez egy 200 wattos hagyományos reflektor kellene, de a fénybocsátó diódás (LED-es) technológiának köszönhetően ez a reflektor mindössze 20 Wattot fogyaszt ugyanakkora fényerősség eléréséhez mint amire a halogén reflektor lenne képes. Ezzel rengeteg pénzt meg lehet takarítani és a csökkentett energiafogyasztás pozitív hatással van a környezetre is.

20W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 1600 LM

A reflektorok élettartama meghaladhatja a 30.000 órát is, ami átlagos napi használattal megfelelhet akár 20 évnek is. Nagyszilárdságú aluminiumból készülnek ami rendkívüli tartosságot eredményez és 5 éves garancia is jár hozzájuk.

Ezek a lámpák 6000 Kelvin hideg fehér vagy 3000 Kelvin meleg fehér színhőmérsékletű fényt képesek termelni, ami sokoldalú alkalmazhatóságot jelent és bármilyen világítási követelménynek eleget tudnak tenni.

Tulajdonságok

Foglalat:
Led Reflektor
Névleges teljesítmény:
20W
Fényerő megfelelőség:
1600 lm
Hasznosítható lumen:
1600 lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
30.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
200W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
180x140x98 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
FL5213.2

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

20W - High Power LED Reflektor - IP65 Vízálló - 1600 LM (20W_-_High_Power_LED_Reflektor_-_IP65_Vízálló_-_1600_LM.pdf, 1,532 Kb) [Download]

nagyon erős, de pont annyira hogy bevilagithassuk a kertet. Ajanlom masnak is.
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!