Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

25W | Sínrendszeres beltéri relflektor COB LED fényvető | 1900 Lm | Fehér színben

Megtakarítás 49%
15319 Ft
Listaár: 30280 Ft
FL5147
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez a termék 220 Volt tápfeszültségen müködik. Anyaga alumínium, IP20-as védelemmel rendelkezik.

Kiváló energiahatékonyságú, modern kivitelezésű sínrendszeres beltéri COB LED reflektor , kirakatok kiemelő világításához. Nagyszerűen hasznosítható minden olyan beltéri világításhoz is, ahol folyamatosan nagy fényerőre van szükség kis fogyasztás mellett.

25W | Sínrendszeres beltéri relflektor COB LED fényvető | 1900 Lm | Fehér színben

Ez a 25 Wattos sínrendszeres beltéri LED reflektor 1900 lumen fényt termel aminek köszönhetően közvetlenül képes helyettesíteni a halogén megfelelőjét, minőségvesztés nélkül és tizedannyi energiafogyasztással. Technológiája COB (Chips On Board). Nevét onnan kapta, hogy a nagyteljesítményű chipet külön tok nélkül, közvetlenül az alaplemezre illesztik és a hővezetőt az alaplapra integrálják. Az alaplap így kiemelkedően jó hőelvezetéssel rendelkezik. A közvetlenül illesztett chipnek köszönhetően, mikor felkapcsoljuk, a LED egyben világít, nem különálló fénypontokban. Ez az egyik legújabb technológia a LED-es világítás terén.

Tulajdonságok

Foglalat:
Sínrendszeres LED reflektor
Névleges teljesítmény:
25W
Fényerő megfelelőség:
1900Lm
Hasznosítható lumen:
1900Lm
Sugárzási szög:
120°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
190W
Tápfeszültség:
220-240V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3300K | 4000-4500K | 5800-6200K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф98mm x 195mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
FL5140

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

25W - Sínrendszeres beltéri relflektor COB LED fényvető - 1900 Lm - Fehér színben (25W_-_Sínrendszeres_beltéri_relflektor_COB_LED_fényvető_-_1900_Lm_-_Fehér_színben.pdf, 2,199 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!