Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

3.5W GU10 LED Spot Robus | 275 Lumen

Megtakarítás 80%
800 Ft
Listaár: 4100 Ft
Ugyanarra a megvilágítási szintre képes, mint a 35 wattos halogén megfelelője. Azonban a LED es lámpák eltérően működnek a halogén izzóktól, fogyasztásuk sokkal (akár 90%-kal) kevesebb is lehet. Például 10 darab LED izzó ugyanannyi energiát fogyaszt, mint egy halogén.
GU1036RBUK
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez a termék valójában egy nagy teljesítményű izzó, amely rendkívül hatékony energiafelhasználással rendelkezik, ezáltal ugyanarra a megvilágítási szintre képes, mint a 35 wattos halogén megfelelője. Azonban a LED es lámpák eltérően működnek a halogén izzóktól, fogyasztásuk sokkal (akár 90%-kal) kevesebb is lehet. Például 10 darab LED izzó ugyanannyi energiát fogyaszt, mint egy halogén.

A LED es izzók használatával jelentősen csökkentheti villanyszámláját, valamint hihetetlenül hasznos a környezet számára is, mivel a LED-ekkel megspórolt energia miatt az erőművek szén-dioxid kibocsátása is csökkenhet.

A villanyszámla átlagosan a 25%-a otthonaink fenntartási költségeinek. Bármi amivel csökkentheti havi számláit jelentős megtakarítást eredményezhet Önnek évente!

3.5W GU10 LED Spot Robus | 275 Lumen

Ez a nagy teljesítményű LED izzó egy darab COB LED-et tartalmaz, melynek köszönhetően fénye koncentrált, kellemes hideg és meleg fehér fényt sugároz, színhőmérséklete 3000 vagy 4000 Kelvin.

Termékeinket hosszú használatra tervezték, ennek köszönhetően akár 50 000 óra is lehet az élettartamuk, ellentétben a halogén izzókéval, melyeknek általában 3000 óra vagy kevesebb.


Élettartamban és energiatakarékosságban verhetetlenek.

Tulajdonságok

Foglalat:
GU10
Névleges teljesítmény:
3.5W
Fényerő megfelelőség:
275Lm
Hasznosítható lumen:
275Lm
Sugárzási szög:
38
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
200.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 4000K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
50mm x 52mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
GU1036RBUK

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

3.5W GU10 LED Spot Robus - 275 Lumen (3.5W_GU10_LED_Spot_Robus_-_275_Lumen.pdf, 2,219 Kb) [Download]

a régi izzót kicseréltük erre, nagyon jó, köszönjük!
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!