Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

3W | 220V | E14 | LED Izzó | IP20

Megtakarítás 74%
450 Ft
Listaár: 1708 Ft
Ennek a LED izzónak a foglalata E14-es, ezáltal felszerelése rendkívül könnyű, mivel a foglalat kialakítása azonos a hagyományos égőkével. A LED es fényforrások nagy előnye, hogy 90%-kal kevesebb energiát használnak fel, mint hagyományos társaik.
SP1455
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ennek a LED izzónak a foglalata E14-es, ezáltal felszerelése rendkívül könnyű, mivel a foglalat kialakítása azonos a hagyományos égőkével. A LED es fényforrások nagy előnye, hogy 90%-kal kevesebb energiát használnak fel, mint hagyományos társaik.

3W | 220V | E14 | LED Izzó | IP20

Fényereje 240 Lumen ami egy 25 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének fele meg. IP20- as védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. Ez a termék elérhető hideg fehér. nappali fehér és meleg fehér fényben is.

Termékeinre 5 év garanciát biztosítunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
E14
Névleges teljesítmény:
3W
Fényerő megfelelőség:
240Lm
Hasznosítható lumen:
240Lm
Sugárzási szög:
180°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
25W
Tápfeszültség:
220V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3300K | 4000-4500K | 5800-6200K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф37x100 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
SP1455

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

3W - 220V - E14 - LED Izzó - IP20 (3W_-_220V_-_E14_-_LED_Izzó_-_IP20.pdf, 1,162 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!