Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

3W | Downlight mennyezeti lámpa | 300 Lumen

Megtakarítás 52%
2477 Ft
Listaár: 5200 Ft
Ez a 3 wattos mennyezeti lámpa tökéletesen helyettesíti a 35 wattos halogén izzókat és már tartalmazza a szükséges felszerelést és tápegységet.  300 lumen fényt termel ami azt jelenti hogy közvetlenül helyettesítheti a 35 wattos halogén megfelelőjét tizedannyi energiafogyasztással és ugyanolyan fényminőséggel.
CB3102
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

Gyakran lehet szüksége nagy teljesítményű világításra akár biztonsági okokból, vagy azért, hogy megvalósítsa elképzelt, vagy adott helyzetnek megfelelő világítási rendszerét. Egy ilyen beruházás esetenként költséges is lehet, ezeket a költségeket egyszerűen csökkentheti termékeinkkel.

Ez a 3 wattos mennyezeti lámpa pontosan erre a célra készült és az árába beletartozik a szükséges felszerelés és tápegység a könnyű beüzemeléshez. Összesen 300 lumen fényt termel aminek köszönhetően közvetlenül képes helyettesíteni a halogén megfelelőjét, minőségvesztés nélkül és tizedannyi energiafogyasztással.

3W | Downlight mennyezeti lámpa | 300 Lumen

Termékeinkkel jelentős megtakarításokra tehet szert, különösen ha egyszerre sok lámpát üzemeltet hosszabb ideig. Például irodákban, bemutatótermekben, vagy akár bárokban.

Ezek az mennyezeti lámpák minőségi alkotóelemekből állnak és odafigyelő, magas minőségű gyártási folyamaton mentek át. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb az élettartamuk a halogén izzókénál. Az alatt az idő alatt amíg egy led lámpa életciklusa végére ér Ön már tízszer lecserélte volna a halogén égőit, ami jelentős megtakarítást eredményez, és egyben sokkal kevesebb hulladék keletkezik, mint amit az elromlott halogén izzók jelentenének.

Ehhez az egységhez nemcsak a felszerelés és a tápegység jár, de 5 teljes évnyi garanciát is vállalunk.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
3W
Fényerő megfelelőség:
300Lm
Hasznosítható lumen:
300Lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
30W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0.005 Mp
Méret (H-Sz) mm:
65mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
CB3102

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

3W - Downlight mennyezeti lámpa - 300 Lumen (3W_-_Downlight_mennyezeti_lámpa_-_300_Lumen.pdf, 5,844 Kb) [Download]

Ennél megbízhatóbb technológiával még nem találkoztam. Köszönöm a pontos útmutatást a döntésemhez.
Nagyon megörültem, amikor a termék adatai között megtaláltam a CRI-t ezen az oldalon. Számomra nagyon fontos ez az adat, s ezen az oldalon nagyon sok hasznos információt találtam még. Ennél a terméknél kötöttünk ki, s nem okozott csalódást!
Pár hete szereltettem fel az irodámban őket, tökéletes kellemes fényhatást produkálnak.
Szembeötlő a különbség azokkal szemben amikhez eddig szerencsém volt. Be kell valljam meg vagyok győzve.
Nagyszerű hogy már itthon is kapni ilyet, azt hittem külföldről kell majd beszereznem!
Igazán elégedett vagyok.
Nem kellett sokat szórakozni a beszereléssel, megfelelően működik!
Nem gyakori, hogy egyszerre energiatakarékos és nagyon erős termékkel találkoztam, de a ledlobos termékek valóban "nívósak"!
Passzolt a mérete, percek alatt bekötöttem, jól is néz ki és a fénye is király.
Mindig tetszettek ezek a lámpák a plafonon de soha nem értettem hogy bírja ki az álmennyezet a lámpák súlyát és a melegüket. Ezek könnyűek és nem melegszenek fel. Hamar ki is hozták! Nem győzök betelni velük!
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!