Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

3W | Led Downlight mennyezeti lámpa | 12V | Teljes felszerelés | Tápegységgel

Megtakarítás 49%
2508 Ft
Listaár: 4960 Ft
Kiváló fényforrás a legkülönfélébb világítási feladatok megoldására. Legyen szó otthonáról, középületekről, szállodákról vagy akár éttermekről.
DL2118
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Egy olyan mennyezeti lámpa, ami fényesen világít és mégis csak 3 Wattot fogyaszt, talán eléggé hihetetlennek hangzik. Szerencsére a fejlett, energiatakarékos LED technológiának köszönhetően olyan világításhoz jutunk, ami nemcsak rendkívüli fényt biztosít, de egyben nagyon keveset is fogyaszt, így tökéletes választás majdnem minden környezetben, legyen szó otthoni vagy üzleti használatról.

Ez a LED mennyezeti lámpa 3 darab 1 wattos világító diódából áll, amik együttesen 300 lumen fényt termelnek. Ez körülbelül ugyanannyi, mint amire egy 35 wattos halogén mennyezeti lámpa képes, ezért ez a 3 wattos lámpa tökéletesen helyettesíti a hagyományos 35 wattos izzókat.

A termék beszereléséhez minimum 65 mm átmérőjű furat szükséges.

3W | Led Downlight mennyezeti lámpa | 12V | Teljes felszerelés | Tápegységgel

A megvásárolt egység mellé megkapja a szükséges rögzítő felszerelést és a tápegységet is, így akár percek alatt is egyszerűen lecserélheti a rosszabb teljesítményű halogén lámpáját a sokkal jobb LED fényforrásra.
90%-os energia megtakarításra számíthat a halogén izzókhoz képest miután LED-re cserélte régi lámpáit.
Termékünk legalább 50.000 órás élettartammal rendelkezik, amely megfelel húsz év átlagos használatnak (Napi 6-8 óra működés mellett)

Az előnyök itt még nem érnek véget. Ezekhez a LED mennyezeti lámpákhoz 5 év garancia tartozik, melynek alapjául a gyártás során használt minőségi anyagok és a gondos gyártási folyamat szolgálnak.
Ennek köszönhetően lámpáink minden helyzetben kifogástalanul működnek.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
3W
Fényerő megfelelőség:
300Lm
Hasznosítható lumen:
300Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
45mm x 87
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
DL2119

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

3W - Led Downlight mennyezeti lámpa - 12V - Teljes felszerelés - Tápegységgel (3W_-_Led_Downlight_mennyezeti_lámpa_-_12V_-_Teljes_felszerelés_-_Tápegységgel.pdf, 7,840 Kb) [Download]

A galéria alatti álmennyezetben cseréltük le a korábbi mennyezeti lámpákat ilyen ledesre. A régit nem szerettük sokáig bekapcsolva hagyni mert hamar felmelegedett és féltünk hogy kigyullad a fa. Szerencsére rátaláltunk erre a ledes megfelelőjére.
Pont időre megkaptuk az izzókat, nem volt semmi probléma a bekötéssel és tökéletesen bevilágítják a hálószobánkat!
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!