Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

3W | MR16 Led Spot | 270 Lumen

Megtakarítás 43%
1610 Ft
Listaár: 2800 Ft
Ezek a spotok 3x1 wattos szuper erős fényforrások, amelyek fényereje 270 lumen. A termék alapja kerámia és alumínium házzal ellátott burkolat. Telejítménye 3.8Watt.
SP1101
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Mivel ezek a LED spotok MR16 fejelésűek és 12V alapúak, közvetlen kiváltói lehetnek a halogén spotoknak. Fényük megegyezik a 35Wattos halogén izzókéval.

Használatukhoz szükséges egy LED kompatibilis átalakító.

Ezek a spotok 3x1 wattos szuper erős fényforrások, amelyek fényereje 270 lumen. A termék alapja kerámia és alumínium házzal ellátott burkolat. Teljesítménye 3.8 Watt.

Kapható otthonosabb érzetet keltő meleg és stimulálóbb hatású hideg fehér színekben. Hőmérsékletük: 2800 illetve 6000 Kelvin. Színvisszaadási indexe magas.

3W | MR16 Led Spot | 270 Lumen

Élettartama hihetetlenül hosszú (átlagosan 50 000 óra) így a felszerelést követően meg is feledkezhet róla, és hosszú éveken keresztül élvezheti a lámpa által nyújtott fényt az izzócsere kellemetlenségei és költségei nélkül.

Minden 12 Voltos LED izzó egyenárammal (DC) működik nem váltóárammal (AC), kérjük vásárlás előtt győződjön meg róla hogy ilyen tápfeszültséget használ.

Tulajdonságok

Foglalat:
MR16
Névleges teljesítmény:
3W
Fényerő megfelelőség:
270Lm
Hasznosítható lumen:
270Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
12V DC
Teljesítményfaktor:
>=0.40
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
50mm x 55mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
MR16103000

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

3W - MR16 Led Spot - 270 Lumen (3W_-_MR16_Led_Spot_-_270_Lumen.pdf, 7,123 Kb) [Download]

Számomra sokat jelent, hogy nem kell lecserélni a már meglévő foglalatot vagy beszereltetni bármilyen eszközt ahhoz, hogy LEDes spotlámpákat tudjak használni.
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!