Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

4W | E27 LED izzó | 320 Lumen

Megtakarítás 38%
440 Ft
Listaár: 705 Ft
A LED-es termékek cseréje rendkívül egyszerű, mivel foglalatuk és méretük megegyezik a hagyományos izzókéval. Termékeink használata kiválóan alkalmas lehet irodákban, bemutatótermekben vagy akár az otthonában is!
SP1840
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Új generációs megoldás széles körű alkalmazása otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben. Gazdaságos és környezetbarát. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót. Felszerelése könnyű, élettartama hosszú.

Ennek az E27 es foglalatú LED lámpának a teljesítményfelvétele 4 watt és fényereje 320 lumen. Ez megegyezik egy 32-35 wattos hagyományos izzó fényerejével, de hála az alacsony energiafelhasználásnak, rendkívül takarékos!

4W | E27 LED izzó | 320 Lumen

Élettartama hihetetlenül hosszú (átlagosan 25 000 óra) így a beszerelést követően meg is feledkezhet róla, és hosszú éveken keresztül élvezheti a lámpa által nyújtott fényt az izzócsere kellemetlenségei és költségei nélkül.

Az izzó kapható meleg fehér (3000 K), hideg fehér  (6500 K) és nappali fehér (4500K) szín árnyalatban is, válassza ki az Önnek megfelelőt a kép melletti Válasszon színt opciónál.

Sugárzási szöge 180°, méretei 45x75 mm. 

A termék IP20-as védelemmel ellátott, és 5 év garanciát biztosítunk rá.

Tulajdonságok

Foglalat:
E27
Névleges teljesítmény:
4W
Fényerő megfelelőség:
320Lm
Hasznosítható lumen:
320Lm
Sugárzási szög:
180°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
220V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 4500K | 6500K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
45x75 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
SP1838

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

4W - E27 LED izzó - 320 Lumen (4W_-_E27_LED_izzó_-_320_Lumen.pdf, 1,318 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!