Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

4W | G4 | MR11 | LED Szpot | 36° | 320 Lumen | ф35mm x 10mm

Megtakarítás 42%
1192 Ft
Listaár: 2065 Ft
Ez a G4- es LED szpot, csupán ф35mm x 10mm, ezzen szemben fényereje 320 Lumen ami egy 30-35 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg, egy 4  Wattos teljesítmény mellett. Sugárzási szöge: 36°.
SP1064
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

Ez a G4-es LED szpot, csupán ф35mm x 10mm, ezzel szemben fényereje 320 Lumen, ami egy 30-35 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg, egy 4 Wattos teljesítmény mellett. Sugárzási szöge: 36°. A termék házának anyaga kerámia a még hatékonyabb hőelvezetés érdekében. IP20-as védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben, tehát használatát elsősorban beltéren, páramentes környezetben javasoljuk.

4W | G4 | MR11 | LED Szpot | 36° | 320 Lumen | ф35mm x 10mm

Ez a termék 12 Voltos tápfeszültségről üzemeltethető. Minden 12 Voltos LED izzó egyenárammal (DC) működik nem váltóárammal (AC), kérjük vásárlás előtt győződjön meg róla hogy ilyen tápfeszültséget használ. 

A termék színhőmérséklete 2700-3200 Kelvin, ami egy kellemes meleg fehér fénynek felel meg.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
G4
Névleges teljesítmény:
4W
Fényerő megfelelőség:
320 Lm
Hasznosítható lumen:
320 lm
Sugárzási szög:
36°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3200K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф35x10 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
SP1064

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

4W - G4 - MR11 - LED Szpot - 36° - 320 Lumen - ф35mm x 40mm (4W_-_G4_-_MR11_-_LED_Szpot_-_36°_-_320_Lumen_-_ф35mm_x_40mm.pdf, 1,456 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!