Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

4W | LED Beépített négyzet alakú spotlámpa | 400 Lumen

Megtakarítás 47%
2104 Ft
Listaár: 3990 Ft
Ez a LED mennyezeti lámpa 4 darab 1 wattos világító diódából áll, amik együttesen 400 lumen fényt termelnek. Ez körülbelül ugyanannyi, mint amire egy 40 wattos halogén mennyezeti lámpa képes, ezért ez a 4 wattos lámpa tökéletesen helyettesíti a hagyományos 40 wattos lámpatesteket.
DL2146
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

Egy olyan mennyezeti lámpa, ami fényesen világít és mégis csak 4 Wattot fogyaszt, talán eléggé hihetetlennek hangzik. Szerencsére a fejlett, energiatakarékos LED technológiának köszönhetően olyan világításhoz juthatunk, ami nemcsak rendkívüli fényt biztosít, de egyben nagyon keveset is fogyaszt, így tökéletes választás majdnem minden környezetben, legyen szó otthoni vagy üzleti használatról.

Ez a LED mennyezeti lámpa 4 darab 1 wattos világító diódából áll, amik együttesen 400 lumen fényt termelnek. Ez körülbelül ugyanannyi, mint amire egy 40 wattos halogén mennyezeti lámpa képes, ezért ez a 4 wattos lámpa tökéletesen helyettesíti a hagyományos 40 wattos lámpatesteket.

4W | LED Beépített négyzet alakú spotlámpa | 400 Lumen

A LED mennyezeti lámpáknál 90%-os energia megtakarításra és 50 000 órás élettartamra számíthat, mely napi 6-8 óra használat mellett húsz évnek felel meg.

Az előnyök itt még nem érnek véget. Ezekhez a LED mennyezeti lámpákhoz 5 év garancia tartozik, melynek alapjául a gyártás során használt minőségi anyagok és a gondos gyártási folyamat szolgálnak.

 

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
4W
Fényerő megfelelőség:
400Lm
Hasznosítható lumen:
400Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
40W
Tápfeszültség:
220V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
85x85x45 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
DL2146

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

4W - LED Beépített négyzet alakú spotlámpa - 400 Lumen (4W_-_LED_Beépített_négyzet_alakú_spotlámpa_-_400_Lumen.pdf, 7,721 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!