Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

5W | E14 R50 izzó | 2835 SMD LED | 360 Lumen

Megtakarítás 50%
790 Ft
Listaár: 1576 Ft
Új generációs megoldás széles körű alkalmazása otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben. Gazdaságos és környezetbarát. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót. Felszerelése könnyű, élettartama hosszú.
SP1425
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez egy rendkívül energiatakarékos izzó, mely kevesebb, mint 5 watt energiát fogyaszt! Teljesítménye mégis egyenértékű egy 50 wattos hagyományos izzóéval. A LED es fényforrások használata a legbiztosabb módja annak, hogy jelentős megtakarításokra tegyen szert! Az égő kialakítása azonos a hagyományos fényforrásokkal, ezáltal cseréje rendkívül egyszerű.

5W | E14 R50 izzó | 2835 SMD LED | 360 Lumen

Az égő öt nagy teljesítményű 2835 LED chippel rendelkezik. A fényforrás sugárzási szöge 180 fok, így lehetővé teszi nagyobb területek tökéletes megvilágítását is.

Az izzó foglalata E14 es, ezáltal felszerelése rendkívül könnyű, mivel a foglalat kialakítása azonos a hagyományos égőkével. A LED es fényforrások nagy előnye, hogy 90-kal kevesebb energiát használnak fel, mint hagyományos társaik, valamint élettartamuk meghaladhatja akár az 50 000 órát is. Ez akár a tízszerese lehet a halogén izzókénak.

Ez a fényforrás kiváló minőségű aluminium ötvözettel van ellátva annak érdekében, hogy tartós haszálatot biztosítson.

Az izzóhoz 5 év garanciát biztosítunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
E14
Névleges teljesítmény:
5W
Fényerő megfelelőség:
360Lm
Hasznosítható lumen:
360Lm
Sugárzási szög:
180
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
50W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
50x87mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
E141425

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

5W - E14 R50 izzó - 2835 SMD LED - 360 Lumen (5W_-_E14_R50_izzó_-_2835_SMD_LED_-_360_Lumen.pdf, 1,234 Kb) [Download]

Simán működik az égő, kicseréltük vele a régit, nem volt macera. KÖSZÖNJÜK!
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!