Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

5W | E27 LED izzó | Epistar Chip | 380 Lumen

Megtakarítás 69%
1161 Ft
Listaár: 3690 Ft
Új generációs megoldás széles körű alkalmazása otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben. Gazdaságos és környezetbarát. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót. Felszerelése könnyű, élettartama hosszú.
SP1335
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

A régi halogén izzók ideje már lejárt. Helyükre kerültek a LED-es izzók, melyek jóval energiatakarékosabbak és környezetkímélőbbek, mégis ugyanolyan erősségű fénykibocsátásra képesek, mint halogén elődjeik. Előnyeik közé sorolható még a hihetetlenül hosszú élettartam (átlagosan 50 000 óra). Használatukkal Ön jelentős megtakarításokat érhet el, illetve megszabadulhat a bosszantó és kényelmetlen izzócseréktől.

Ez az E27-es foglalatú IP20-as védelemmel ellátott LED-es izzó mindössze 5 watt energiát fogyaszt ami megegyezik ám teljesítményemegegyezik egy 35 wattos hagyományos égőével.

5W | E27 LED izzó | Epistar Chip | 380 Lumen

Fényereje 380 lumen, viszont az energiafelhasználás 10%-ra csökken az előző izzókhoz képest.

Az E27-es LED-es izzók használata rendkívül egyszerű, mivel foglalatuk és méretük megegyezik az E27-es halogén izzókéval. Termékeink kiválóan alkalmasak irodai használatra, bemutatótermekben vagy akár az otthonában is!

Tulajdonságok

Foglalat:
E27
Névleges teljesítmény:
5W
Fényerő megfelelőség:
380Lm
Hasznosítható lumen:
380Lm
Sugárzási szög:
270
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
220-240V
Teljesítményfaktor:
>=0.40
Színhőmérséklet (K):
3000K - 6400K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
55x98mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
E271335

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

5W - E27 LED izzó - Epistar Chip - 360 Lumen (5W_-_E27_LED_izzó_-_Epistar_Chip_-_360_Lumen.pdf, 1,246 Kb) [Download]

Ahogy ígérték 3 napon belül megkaptuk az égőt, nagyon segítőkészek voltak, köszönjük :)
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!