Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

6W | MR16 12V SMD Led Spot | 350 Lumen

Megtakarítás 37%
1800 Ft
Listaár: 2863 Ft
MR16-os foglalatú szpotlámpákat szinte minden háztartásban találhatunk. Hála az új energiatakarékos LED-es megoldásoknak, bárki választhat számára megfelelő teljesítményű, fényerejű, sugárzási szögű illetve színhőmérsékletű MR16-os szpotlámpát. A hagyományos szpotokkal szemben most megspórolhatja a felhasznált energia 90%-át, illetve tízszeres élettartamra számíthat.
SP1175
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

6 Watt teljesitményű, MR16-os fejelésű LED szpot. Fényereje 350 Lumen ami egy 35 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg. Az MR16 LED spotlámpák a régi 12V-os MR16 fejelésű halogén izzók tartós és alacsony energiafelhasználású alternatívái. Azonban ezek a termékek 12 Voltos egyenáramról üzemeltethetőek.Sugárzási szöge 120°.

6W | MR16 12V SMD Led Spot | 350 Lumen

MR16-os foglalatú szpotlámpákat szinte minden háztartásban találhatunk. Hála az új energiatakarékos LED-es megoldásoknak, bárki választhat számára megfelelő teljesítményű, fényerejű, sugárzási szögű illetve színhőmérsékletű MR16-os szpotlámpát. A hagyományos szpotokkal szemben most megspórolhatja a felhasznált energia 90%-át, illetve tízszeres élettartamra számíthat.

Termékeinkre 5 év garanciát biztositunk! 

Tulajdonságok

Foglalat:
MR16
Névleges teljesítmény:
6W
Fényerő megfelelőség:
350 lm
Hasznosítható lumen:
350 Lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
35W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.40
Színhőmérséklet (K):
2700-3200K | 6000-6500K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф50x50 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
SP1175

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

6W - MR16 12V SMD Led Spot - 400 Lumen (6W_-_MR16_12V_SMD_Led_Spot_-_400_Lumen.pdf, 4,363 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!