Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

7.2W / méter | Vízálló IP65 RGB Többszínű LED szalag | 30 SMD 5050

Megtakarítás 90%
420 Ft
Listaár: 4100 Ft
7.2 Wattos, vízálló IP65-ös védelemmel ellátott, RGB Többszínű LED szalag.
ST4303
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

A LED szalagokat gondos odafigyeléssel, magas színvonalon tervezték, hogy könnyen felszerelhetőek és tartósak legyenek, valamint nagyszerű megvilágítást biztosítsanak. Bámulatos színhatásokat produkálnak, és 30 fénykibocsátó diódával rendelkeznek méterenként, miáltal Ön egy egyenletesen eloszott, fantasztikusan kinéző, magas minőségű fényforráshoz jut.

Az energiatakarékos fénykibocsátó diódáknak (ismertebb nevén LED)-nek köszönhetően  a szalagok könnyen használhatóak és olcsón üzemeltethetőek. Nem pazarolnak  energiát nemkívánt hőtermeléssel sok más fényforrással ellentétben.

7.2W / méter | Vízálló IP65 RGB Többszínű LED szalag | 30 SMD 5050

A LED szalagok használata egy nagyszerű módszer, hogy stílust és  kifinomultságot adjunk bármilyen helyiségnek egy házban, irodában, üzletben,  klubban vagy bárban. Kiváló módja annak, hogy kiemeljünk dolgokat és felhívjuk rájuk a figyelmet, vagy egyszerűen egy helyiséget hangulatossá varázsoljunk stílusos dekorációval és minimális erőfeszítéssel.

A fénysugár szöge 120°, és mintegy 50,000 óra használatot biztosít amely  könnyen felér 15 év átlagos használattal. 12V-os egyenáramú (DC) tápegységgel működnek, és egyszerűen felragasztható egy 3M  ragasztószalaggal.

A LED szalagokat öt teljes év garanciával forgalmazzuk.

A termékár csak egy méterre vonatkozik. Kérjük a kis ablakban adja meg összesen  hány méter szalagot kíván megrendelni.

A LED-szalagokhoz tápegység illetve esetenként kiegészítők (pl. csatlakozók) szükségesek, melyeket a LED-szalag kiegészítők illetve a Kiegészítők kategóriában találhatóak.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED szalag
Névleges teljesítmény:
7.2W
Fényerő megfelelőség:
50lm/W
Hasznosítható lumen:
50lm/W
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Igen
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
30W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
RGB
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
1 méter
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
ST4303

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

7.2W méter - Vízálló IP65 RGB Többszínű LED szalag - 30 SMD 5050 (7.2W_méter_-_Vízálló_IP65_RGB_Többszínű_LED_szalag_-_30_SMD_5050.pdf, 2,423 Kb) [Download]

Nagyon jó színe van ezeknek a ledes szalagoknak!
Nagyon jól mutat az üzletemben és a kirakatban is!
Nagyon jól mutat ez a többszínű ledes szallag, váltja a színeket is, főleg ünnepekkor használjuk kint a verandán
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!