Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

7W | E27 LED izzó PAR 30 | 60° | 820 Lumen

Megtakarítás 38%
5600 Ft
Listaár: 9100 Ft
SP1505
A kiválasztott termékopciókból nincs készlet
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop

Rendkívül megbízható LED izzó mindössze 7 watt energia felhasználásával! Fényereje 820 lumen, ez megfelel egy 80 wattos halogén izzó teljesítményével, ám a LED izzó energia felhasználása 90%-kal kevesebb, mint a hagyományos izzóké.

Érdemes a hagyományos izzókat LED-es termékekre cserélni, mivel jelentős mennyiségű pénzt és energiát takaríthatunk meg, valamint használatuk rendkívül környezetbarát.

7W | E27 LED izzó PAR 30 | 60° | 820 Lumen

Az izzó kiváló minőségű alumínium bevonattal rendelkezik. Élettartama meghaladhatja akár az 50 000 órát is anélkül, hogy cserére szorulna! A hagyományos izzók élettartama áltagosan 3000 óra. Termékeink gyártása rendkívül magas színvonalon történik csakis minőségi anyagok felhasználásával!

A termék kapható meleg (3000 kelvin) és hideg (6000 kelvin) színekben is, valamint IP 20-as védelemmel rendelkezik. Az izzóhoz 5 év garanciát biztosítunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
E27
Névleges teljesítmény:
7W
Fényerő megfelelőség:
820Lm
Hasznosítható lumen:
820Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
80W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 6000K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
80mm x 93mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
7WPAR30

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

7W - E27 LED izzó PAR 30 - 60° - 820 Lumen (7W_-_E27_LED_izzó_PAR_30_-_60°_-_820_Lumen.pdf, 7,455 Kb) [Download]

Sokat hezitaltam hogy atterjek-e ledes egokre es honnan vegyem meg oket. Jol dontottem hogy ezeket vasaroltam vegul. Biztosan fogok meg rendelni.
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!