Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

7W | Kerek LED Downlight Mennyezeti lámpa | 560 Lumen

Megtakarítás 60%
2904 Ft
Listaár: 7210 Ft
Univerzális és gazdaságos megoldás minden típusú helyiség megvilágítására: otthon, iroda, középület, szálloda, étterem, benzinkút. Alacsony energiafogyasztás. A LED termékek fogyasztása kb. 10-szer kevesebb, mint a hagyományos izzóké, élettartamuk hosszú, környezetbarát.
DL2506
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Egy olyan mennyezeti lámpa, ami fényesen világít és mégis csak 7 Wattot fogyaszt, talán eléggé hihetetlennek hangzik. Szerencsére a fejlett, energiatakarékos LED technológiának köszönhetően olyan világításhoz juthatunk, ami nemcsak rendkívüli fényt biztosít, de teljesítményfelvétele is nagyon alacsony, így tökéletes választás lehet szinte minden környezetben, legyen szó otthoni vagy üzleti használatról.
Ez a LED mennyezeti lámpa 560 Lumen fényt termel mindössze 7W felhasználásával. Ez körülbelül ugyanannyi, mint amire egy 60 wattos halogén mennyezeti lámpa képes, ezért ez a 7 wattos lámpa tökéletesen helyettesíti a hagyományos 60 wattos lámpatesteket.

7W | Kerek LED Downlight Mennyezeti lámpa | 560 Lumen

Ez a lámpa kimagasló élettartammal rendelkezik, mely elérheti akár az 50.000 órát is. Így egy LED lámpa nemcsak energiatakarékos, hanem hosszútávon olcsóbb megoldás is, ha belegondol hányszor kell egy halogén izzót lecserélni egy LED-es fényforráshoz képest.

A mennyezeti lámpa mérete: ф109x70 mm, a beépítési furat mérete ф88 mm.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
7W
Fényerő megfelelőség:
560Lm
Hasznosítható lumen:
560Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
55W
Tápfeszültség:
85-230V AC
Teljesítményfaktor:
>=0.40
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф109x70 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
DL2506

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

7W - Kerek LED Downlight Mennyezeti lámpa - 560 Lumen (7W_-_Kerek_LED_Downlight_Mennyezeti_lámpa_-_560_Lumen.pdf, 1,438 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!