Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

7W | Kiemelőkeretes négyzet alakú Downlight mennyezeti lámpa | 490 Lumen

Megtakarítás 79%
1800 Ft
Listaár: 8635 Ft
Univerzális és gazdaságos megoldás minden típusú helyiség megvilágítására: otthon, iroda, középület, szálloda, étterem, benzinkút. Alacsony energiafogyasztás. A LED termékek fogyasztása kb. 10-szer kevesebb, mint a hagyományos izzóké, élettartamuk hosszú, környezetbarát.
DL2238
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez a 7 wattos mennyezeti lámpa tartalmazza a szükséges tápegységet. 490 lumen fényt termel, ami azt jelenti, hogy közvetlenül helyettesítheti a halogén megfelelőjét tizedannyi energiafogyasztással és ugyanolyan fényminőséggel.

Ez nagyon komoly energia megtakarítást jelenthet, főként akkor, ha nagy számban huzamosabb ideig használja ezeket lámpákat. Fantasztikusan mutatnak bemutatótermekben, üzletekben, irodákban, de akár bárokban is, valamint minden olyan helyen ahol közel folyamatos mesterséges fényre van szükség.

7W | Kiemelőkeretes négyzet alakú Downlight mennyezeti lámpa | 490 Lumen

Ezek az egységek minőségi alkotóelemekből készültek és odafigyelő, magas minőségű gyártási folyamaton mentek át. Ezért sokkal hosszabb az élettartamuk, mint a halogén izzóké. Az alatt az idő alatt amíg egy LED lámpa elromlik Ön már tízszer lecserélte volna a halogén égőit, ami hihetetlen megtakarítást jelent és egyben sokkal kevesebb a hulladék, mint amit az elromlott halogén izzók jelentenének.

Ez az lámpa egy kiemelőkerettel is rendelkezik, így nem szükséges egy lyuk kivágása az egység felszereléséhez.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
7W
Fényerő megfelelőség:
490 Lm
Hasznosítható lumen:
490 Lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
50W
Tápfeszültség:
200-240V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
119x119x38 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
DL2238

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

7W - Kiemelőkeretes négyzet alakú Downlight mennyezeti lámpa - 490 Lumen (7W_-_Kiemelőkeretes_négyzet_alakú_Downlight_mennyezeti_lámpa_-_490_Lumen.pdf, 1,282 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!