Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

8W | COB LED Downlight Mennyezeti lámpa | Pozícionálható | 620 Lumen | Rozsdamentes acél

Megtakarítás 65%
3520 Ft
Listaár: 10075 Ft
Ez a termék egy mindössze 8 Watt fogyasztású LED mennyezeti lámpa, amely tökéletesen alkalmas állmennyezeti világításra. 620 lumen fényerejének köszönhetöen közvetlenül képes helyettesíteni a halogén megfelelőjét úgy, hogy közben még kevesebb lesz az energiafogyasztásunk.
CB3204
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez a termék egy mindössze 8 Watt fogyasztású LED mennyezeti lámpa, amely tökéletesen alkalmas állmennyezeti világításra. 620 lumen fényerejének köszönhetöen közvetlenül képes helyettesíteni a halogén megfelelőjét úgy, hogy közben még kevesebb lesz az  energiafogyasztásunk. A lámpa egy új technológiával készült, amelyet COB-nak nevezünk. A COB (Chips on Board) elnevezés arra utal, hogy a nagyteljesítményű LED chipet külön tok nélkül, egyenesen az alaplemezre illesztik és a hővezetőt onnan integrálják, így az  alaplapnak kiemelkedően jó hőelvezetése van. A közvetlenül illesztett chipnek köszönhetően, mikor felkapcsoljuk, a LED láthatóan egyben világít, nem különálló fénypontokban. Ez az egyik legújabb technológia a LED-es világítás terén.

8W | COB LED Downlight Mennyezeti lámpa | Pozícionálható | 620 Lumen | Rozsdamentes acél

A lámpatest tartalmazza a szükséges tápegységet, illtve a felszereléshez szükséges alkatrészelet.

 

Elérhető meleg fehér ( 2700 - 3200 Kelvin), és hideg fehér ( 6000 - 6500 Kelvin ) fényben is. 
Meleg fehér:  Ez ideális lehet azoknak a vásárlóknak, akik igénylik a lágyabb, melegebb tónusú fényt, hasonlóan a hagyományos izzókhoz. 
Hideg fehér: Kissé fényesebb és összehasonlíthatóbb a nappali világossággal.

 

Termékeinkre 5 év garanciát biztositunk!

A lámpa mindamellett, hogy energiatakarékos hosszú élettartammal is bír.

A mennyezeti lámpa mérete ф99x70 mm, a beépítési furat átmérője pedig 80mm.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
8W
Fényerő megfelelőség:
620Lm
Hasznosítható lumen:
620Lm
Sugárzási szög:
60
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
60W
Tápfeszültség:
220V
Teljesítményfaktor:
>=0.40
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6500K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф99x70 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
CB3204

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

8W - COB LED Downlight Mennyezeti lámpa - Pozícionálható - 620 Lumen - Rozsdamentes acél (8W_-_COB_LED_Downlight_Mennyezeti_lámpa_-_Pozícionálható_-_620_Lumen_-_Rozsdamentes_acél.pdf, 1,561 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!