Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

8W | LED izzó | Aluminium | 600 Lumen

Megtakarítás 46%
2021 Ft
Listaár: 3750 Ft
Új generációs megoldás széles körű alkalmazhatósággal otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben. Gazdaságos és környezetbarát. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót. Beszerelése könnyű, élettartama hosszú.
SP1381
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Ez az izzó rendkívül energiatakarékos és mind formájában, mind méretében megegyezik a hagyományos izzókéval. Csupán 8 watt energiát fogyaszt ám fényereje 600 lumen, sugárzási szöge 180 fok.

E27-es foglalattal rendelkezik, ezáltal cseréje rendkívül egyszerű. Bárhol használhatja a terméket: lakásban, irodában vagy akár bemutatótermekben is.

8W | LED izzó | Aluminium | 600 Lumen

A termék nem tartalmaz higanyt és nincs UV vagy egyéb káros sugárzása; használatával kevesebb hulladékot és mérgező anyagokat juttatunk környezetünkbe.

Ez az izzó nagyszerű minőségű világos fény kibocsátására képes. Használata tartós és megbízható, ezáltal nincs szükség állandó cserére.

Garancia: 5Év.

 

Tulajdonságok

Foglalat:
E27
Névleges teljesítmény:
8W
Fényerő megfelelőség:
600Lm
Hasznosítható lumen:
600Lm
Sugárzási szög:
180
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
60W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2800K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
60mm x 110mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
E271381

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

8W - LED izzó - Aluminium - 600 Lumen (8W_-_LED_izzó_-_Aluminium_-_600_Lumen.pdf, 1,203 Kb) [Download]

Sokkal kisebb fogyasztasu mint a hangyomanyos. Tetszik!
Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!