Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

Bestsellerek Bestsellerek

LED SZPOT | G9 | SMD 4.5W | 380 Lumen

Megtakarítás 70%
890 Ft
Listaár: 2935 Ft

A LedLob Europe-nál kapható G9 fejelésű LED lámpák tökéletesen alkalmasak arra, hogy kiváltsák korábbi, G9-es foglalatba illő halogén izzóit.

Ez az SMD LED szpot 4.5 Watt teljesítményű, 380 Lumen fényerejű ami egy 30-35 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg. Sugárzási szöge 360°. IP20-as védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben.

SP1637
Raktáron
890 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

A LedLob Europe-nál kapható G9 fejelésű LED lámpák tökéletesen alkalmasak arra, hogy kiváltsák korábbi, G9-es foglalatba illő halogén izzóit.

Ez az SMD LED szpot 4.5 Watt teljesítményű, 380 Lumen fényerejű ami egy 30-35 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg. Sugárzási szöge 360°. IP20-as védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben. Élettartama elérheti akár a 25.000 órát is. Üzemi hőmérséklete : -30°C / +50°C. Szilikon forítással és aluminium foglalattal.

LED SZPOT | G9 | SMD 4.5W | 380 Lumen

Ez a termék elérhető hideg fehér (6000-6500 Kelvin) és meleg fehér (2700-3500 Kelvin) és nappali fehér (4000-4500 Kelvin) fényben is.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
G9
Névleges teljesítmény:
4.5W
Fényerő megfelelőség:
380 Lm
Hasznosítható lumen:
380 Lm
Sugárzási szög:
360 °
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
36 W
Tápfeszültség:
220-240V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3300K | 4000-4500K | 5800-6200K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
60mm x 13mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
SP1635

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

LED SZPOT - G9 - SMD 4.5W - 380 Lumen (LED_SZPOT_-_G9_-_SMD_4.5W_-_380_Lumen.pdf, 1,267 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!